De exped megamat duo

De exped megamat duoIk vind het geweldig om te gaan kamperen. Ik doe dit dan ook het liefst wanneer ik bijvoorbeeld voor een langere tijd vrij ben. Jarenlang sliep ik op een opblaasmatras waar ik eigenlijk nooit helemaal comfortabel op lag, maar voor lange tijd dacht ik dat dit er een beetje bij hoorde. Dit kwam gelukkig tot een einde toen een vriend van mij me wees op de mogelijkheden van de exped megamat duo. Dit is een tweepersoons mat die zichzelf opblaast. Het is geweldig dat de exped megamat duo extra lang is, want op die manier is het dus ook zeer geschikt voor personen die net wat langer zijn, zoals ik. Je vraagt je nu misschien af waarom ik voor een tweepersoons mat heb gekozen. Ik kampeer over het algemeen alleen, maar ik vind het toch wel zo prettig om gedurende de nacht genoeg ruimte te hebben. En aangezien mijn tent groot genoeg is om er de tweepersoons exped megamat duo in te leggen, was voor mij de keuze makkelijk gemaakt. Daarnaast heeft het ook nog een heleboel andere voordelen:

  • De mat blaast zichzelf op
  • Het is extra lang en breed
  • Een hoge isolatiewaarde

Toen ik op zoek ging naar een nieuwe slaapmat wist ik vrijwel meteen dat ik toch het liefst voor een mat wilde gaan waarbij ik niet meer met een pomp hoefde rond te zeulen. Niet alleen is het vervelend om zoiets de hele tijd met je mee te moeten nemen, maar het kost ook nog eens de nodige tijd om de slaapmat op te blazen en die tijd kan ik toch echt beter besteden! Dit was dus zeker al een goede reden om voor de exped megamat duo te kiezen.

Het kopen van de exped megamat duo

Een ander groot voordeel van de exped megamat duo is dat de mat zowel extra breed als extra lang is. Niet alleen in de lengte hoef ik me er dus geen zorgen over te maken of de mat wel comfortabel genoeg is, ook in de breedte is dit dik op orde. Daarnaast is de isolatiewaarde zeer hoog en goed. Ik ga in de winter een stuk minder vaak kamperen dan in de andere seizoenen van het jaar, maar als ik ga is het toch wel erg fijn om te weten dat dankzij de hoge isolatiewaarde van de mat ik me er geen zorgen over hoeft te maken dat de kou op die manier intreedt. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat de exped megamat duo het meer dan de moeite waard is om aan te schaffen. Ik heb dit zelf gedaan via Kifra, de online kampeer specialist. Op de website https://www.kifra.nl/exped-megamat-duo-10 kun je meer informatie vinden over de exped megamat duo en natuurlijk vind je er ook een heleboel andere artikelen die je goed kunt gebruiken wanneer je gaat kamperen.

De best kampeerspullen

Als jij net als ik iemand bent die met enige regelmaat in een tent op de camping te vinden is, dan weet je hoe belangrijk het is om hiervoor de juiste spullen te hebben. Wanneer dat namelijk niet het geval is dan kan het een behoorlijk nare ervaring zijn. Ik heb dit in het begin nog wel eens gehad. Een verkeerd matras of een slechte kwaliteit tent kan er absoluut voor zorgen dat je trip helemaal niet zo leuk is als dat je van tevoren dacht. Daarom kan ik het echt iedereen die gaat kamperen aanraden om hiervoor de juiste spullen aan te schaffen. Via Kifra hoeft het echt niet moeilijk te zijn om de juiste spullen te vinden.