Hoe tegelstickers jouw huis een make-over kunnen geven

Ben jij jouw interieur ook zat? Wil je met kleine en voordelige aanpassingen eens iets nieuws creëren? Denk dan eens aan de mogelijkheid om met tegelstickers aan de slag te gaan en hiermee van start te gaan om jouw huis een compleet nieuwe look te geven. Tegelstickers zijn een voordelig alternatief voor het aanbrengen van nieuwe tegels en daardoor kun je ook regelmatig van design veranderen. Wil jij jouw interieur veranderen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Begin dan eens in de:

  • Keuken
  • Badkamer
  • Toilet

Deze ruimtes zijn belangrijk in een huis en ondanks dat ze niet alles bepalend zijn, kunnen ze wel helpen in het geven van inspiratie om een verandering door het hele huis aan te brengen. Blijf dus niet zitten met saaie tegels in deze ruimtes, maar gebruik tegelstickers om er echt iets moois van te maken.

De verschillende soorten tegelstickers die beschikbaar zijn.

Op stickerqueen.nl zijn veel soorten tegelstickers beschikbaar die jou op weg kunnen helpen om elke betegelde ruimte in jouw huis een nieuw design te geven. Of het nu gaat om het kleinste kamertje in jouw huis of om de badkamer of keuken, het feit is dat tegels een groot en vaak egaal wit oppervlak vormen, waar best wat meer kleur in aangebracht mag worden. Het veranderen van tegels vergt echter een budget waar je misschien niet direct rekening mee hebt gehouden en in de meeste gevallen is het verwijderen van een oude laag tegels en het aanbrengen van nieuwe tegels een enorme klus. Daar zit niet iedereen op te wachten en met het gebruik van tegelstickers wordt het een stuk makkelijker om toch voor een nieuwe uitstraling te kunnen kiezen, zonder dat dit veel kost of voor heel veel werk zorgt. En bijkomend voordeel is overigens dat in veel huurhuizen de aanpassing die je zelf in huis doet moet worden teruggebracht in de oude staat wanneer je het huis weer verlaat. Dit kan je ervan weerhouden om grote aanpassingen in huis te doen, waarvan je vrijwel zeker weet dat je dit ook weer moet verwijderen. Ondanks dat een aanpassing je huis dan misschien een ander en mooier uiterlijk geeft, is het zonde van de inspanningen, de tijd en van het geld om dit allemaal weer ongedaan te maken. Met de tegelstickers van Sticker Queen ben je ervan verzekerd dat je met een kleine, goedkope aanpassing een groots effect kunt bereiken. Je fleurt er jouw badkamer, toilet of keuken mee op en dat kost je nagenoeg geen tijd. De tegelstickers zijn eenvoudig aan te brengen op de tegels en zijn water en kras bestendig. Alle tegelstickers zijn ervoor gemaakt om in dit soort ruimtes gebruikt te worden, waardoor je verzekerd bent van een duurzame en kwalitatieve oplossing.

Creativiteit op jouw tegels

Het leuke aan de tegelstickers van Sticker Queen is dat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn. Je kunt kiezen uit verschillende designs en kleuren en met de betaalbare prijs van deze tegelstickers is het mogelijk om deze designs en kleuren met elkaar te combineren, waardoor je een geheel nieuw effect krijgt op jouw betegelde muren. Het levert veel inspiratie op om jouw interieur verder een boost te geven. Sticker Queen verkoopt naast deze stickers namelijk ook stickers voor op deuren, wanden en ramen. Je kunt hiermee de inrichting van jouw huis op dezelfde voordelige manier naar een hoger niveau tillen en een compleet nieuwe uitstraling creëren met enkel de toevoeging van stickers. Ook hier vind je een breed assortiment aan designs en kleuren terug en daarmee geef jij in een handomdraai een compleet nieuwe look aan jouw volledige woning.