Naar relatietherapie in Delft

Ik heb ongeveer 8 jaar een relatie met mijn vriendin en we hebben twee kinderen samen. We leerden elkaar kennen op het werk en waren direct tot elkaar aangetrokken. Zij werkte in een ander team, maar we moesten regelmatig projecten samen doen. Na het werk gingen we wel eens drinken met een aantal collega’s en toen leerden we elkaar beter kennen. Ik wilde eerste geen relatie met een collega, maar de aantrekkingskracht was te groot. We kregen uiteindelijk een relatie en gelukkig vonden ze dat geen probleem op het werk, omdat we op andere afdelingen werkten. De relatie ging in het begin erg goed en na twee jaar zijn we samen gaan wonen, het leek een logische volgende stap. Ik ben voor een andere bedrijf gaan werken, omdat ik een goede aanbieding kreeg en zij is sinds een paar jaar ook weg bij het bedrijf. We zagen dat de relatie tussen ons steeds minder goed ging, maar we dachten dat het normaal was. We hoopten dat kinderen krijgen onze relatie zou versterken, maar we merkten dat we door kinderen minder tijd voor elkaar hadden en we steeds meer uit elkaar groeiden. Vier maanden geleden besloten we dat we iets moesten doen en wilden graag naar relatietherapie in Delft gaan. Als we zo bleven doorgaan, dan zou onze relatie stuk gaan en relatietherapie in Delft leek de beste oplossing. We hielden nog steeds van elkaar, maar samen zijn was niet meer hetzelfde als vroeger. We hebben twee kleine kinderen en we wilden graag bij elkaar blijven, maar wisten niet hoe we dit zelf konden aanpakken. Door naar Relatietherapie in Delft te gaan, hoopten wij dat we meer inzicht kregen in ons handelen en dat we hulp kregen om onze relatie weer te verbeteren.  

Relatietherapie in Delft bij Zelfbewustzijn

Vroeger dacht ik altijd dat therapie en relatietherapie niets voor mij zou zijn. Maar als het moment daar is, dat je iets zelf niet meer kan veranderen, dan lijkt therapie een goed middel. We zochten via internet naar relatietherapie in Delft en vonden verschillende therapeuten die ons konden helpen. Een van de websites die we vonden was zelfbewustzijn. Toen we rondkeken op de website zagen we dat er veel goede reviews waren achtergelaten door tevreden klanten. De berichten waren erg persoonlijk en iedereen bedankte Martin Goedknegt voor zijn hulp. Mijn vriendin waren erg onder de indruk van de vele goede berichten en namen contact op via de website. We vertelden dat we graag relatietherapie in Delft wilden volgen om onze relatie te verbeteren. Gelukkig was er binnenkort plaats en konden we snel met de relatietherapie in Delft beginnen. We konden via een online agenda op de website gemakkelijk een eerste gesprek inplannen. Tijdens dit gesprek konden we veel over onszelf vertellen en over onze relatie, hoe het begon en hoe we er nu voorstaan. Dat gesprek vonden we erg prettig en we besloten om vaker naar relatietherapie in Delft te gaan.

Een betere relatie

Ik was van te voren een beetje sceptisch, maar relatietherapie in Delft heeft onze relatie beter gemaakt. We zijn bewuster van ons eigen handelen en wat de impact is op de andere persoon. Door dat we meer bewust zijn, kunnen we betere keuzes maken en dit waardeert de andere persoon. We leven gelukkiger samen en zien de toekomst positief in. Voor relatietherapie in Delft kunnen wij Martin Goedknegt aanraden.

  • Hij heeft al veel mensen naar tevredenheid geholpen
  • We zijn door de gesprekken bewuster van ons eigen handelen
  • Onze relatie is sterker en we zijn positief over de toekomst