Op zoek naar een locatie voor uw personeelsfeest?

Op zoek naar een locatie voor uw personeelsfeest?Het vinden van een geschikte locatie voor een personeelsfeest is altijd weer een uitdaging. Daarom hebben wij hier voor u de gouden tip. Organiseer uw personeelsfeest bij Het Schwarzwald. Dit restaurant en partycentrum biedt diverse mogelijkheden voor een personeelsfeest van ieder formaat. Verschillende thema’s kunnen hier worden afgenomen en diverse activiteiten zijn er beschikbaar om samen met uw personeel te kunnen ervaren. Deze bijzondere locatie voor uw personeelsfeest staat bekend om:

  • Kwaliteit
  • Professionaliteit
  • Een uniek aanbod
  • Een mooie omgeving

U bent gegarandeerd voor uw personeelsfeest hier aan het juiste adres, ongeacht wat de reden van het feest is. Het Schwarzwald in Rijssen maakt er voor u absoluut een feestje van.

Diverse arrangementen voor uw personeelsfeest

Bij een personeelsfeest is er vaak een budget beschikbaar per persoon. Een goed feest is voorzien van leuke activiteiten en lekker eten. Het feest is er immers voor het personeel, bijvoorbeeld om hen te bedanken voor de inzet of om een hechtere onderlinge band te creëren. Het Schwarzwald heeft daarom een aantal arrangementen samengesteld die voor elk personeelsfeest een mooi aanbod biedt tegen een betaalbare prijs. Deze arrangementen, die op www.hetschwarzwald.nl terug zijn te vinden, bevatten een aantal leuke activiteiten om met het personeel te ondernemen, waarna aansluitend een diner naar keuze kan worden genoten. We zullen deze drie arrangementen stuk voor stuk toelichten.

De verschillende arrangementen

Het populairste arrangement voor het houden van een personeelsfeest is arrangement nummer 3. Het is een volledig pakket met diverse activiteiten, waarbij na ontvangst met koffie, thee en cake, verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Zo kan er met verschillende voertuigen worden gereden, waarbij het mogelijk is om een tocht te maken door de bossen met een buggy of de omgeving te verkennen op een scooter, een solex of in een kever. Er is zelfs een limousine beschikbaar om dit te ervaren tijdens het personeelsfeest. Een anti-slipcursus behoort tot de mogelijkheden, om niet alleen gezamenlijk de rijvaardigheid te testen, maar om meteen ook te leren hoe men om kan gaan in lastige situaties op de weg. Dit is een zeer nuttige en leerzame invulling van het personeelsfeest. Dit is echter niet alles, want het feest kan ook een kookworkshop of een escaperoom bevatten, waarbij samengewerkt wordt om tot een goed resultaat te komen. Tijdens de kookworkshop worden diverse gerechten gemaakt en kooktechnieken uitgelegd, wat niet alleen leerzaam en leuk is, maar ook nog eens heel erg lekker. Bij de escaperoom moet in groepjes worden getracht om de code te kraken, die ervoor zorgt dat je weer naar buiten kunt. Alle breinen bundelen hun krachten en samen moet het juiste antwoord op elke vraag gevonden worden. Na een pauze volgt vervolgens een tweede activiteit. Op die manier kunnen groepjes mensen verschillende activiteiten uitvoeren en de ervaringen met elkaar delen. Dit zorgt voor een zeer dynamische invulling van het feest, waarbij het personeel de mogelijkheid heeft zelf te kiezen wat ze willen doen. Dit wordt altijd erg gewaardeerd. Na de tweede activiteit volgt het diner, waarbij gekozen kan worden tussen een volledig verzorgde barbecue of een goed gevuld buffet. Aansluitend kan de dag feestelijk worden afgesloten met muziek, een quiz of bijvoorbeeld bingo. De andere arrangementen zijn in de basis gelijk aan arrangement nummer 3. Bij arrangement nummer 2 wordt het feest afgesloten na het diner, waarna er geen muziek of quiz meer volgt. Arrangement 1 is tot slot het budgetarrangement. Dit arrangement bestaat uit één activiteit gevolgd door een dinerbuffet of barbecue. Wilt u een feest bij Het Schwarzwald houden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en een offerte.