Uw personeelsfeest in Twente tot in de puntjes geregeld

Een gezellig feest met alle collega’s. Het hoort erbij voor onder andere de teambuilding. Daarom organiseren de meeste bedrijven eens per jaar een personeelsfeest in Twente. Een personeelsfeest in Twente wordt zowel door de baas als door een personeelsvereniging georganiseerd. Daarom is het goed om van te voren te oriënteren wat u met uw personeelsfeest in Twente kunt gaan doen. Neem daarvoor een kijkje bij ‘T Twents Kwartiertje. Wij kunnen altijd het leukste personeelsfeest in Twente organiseren, doordat wij over een unieke feestlocatie beschikken. Wij leggen u graag uit wat wij voor uw personeelsfeest in Twente kunnen betekenen en hoe u direct met ons in contact kunt komen. Zo is het plannen van uw personeelsfeest in Twente begonnen en hoeft u alleen uw collega’s nog op te trommelen.

Verschillende mogelijkheden voor uw personeelsfeest in Twente

Voor een personeelsfeest in Twente is vaak een beperkt budget beschikbaar, waardoor meestal dezelfde soort activiteiten worden uitgevoerd. Een beetje afwisseling zorgt echter wel voor extra positieve reacties. Daarom kunnen wij u altijd helpen om een uniek personeelsfeest in Twente te bezorgen. Wij beschikken namelijk over maar liefst drie zalen, waar u kunt genieten van:

  • Themafeesten
  • Spelavonden
  • Heerlijk eten
  • Drank

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een themafeest dat geheel in Mexicaanse sfeer is uitgevoerd. Daarnaast kunt u er voor uw personeelsfeest in Twente ook voor kiezen om een spelavond te organiseren, waarvoor wij een speciale thema-avond rondom het spel ‘Ik Hou van Holland’ kunnen verzorgen. Of wat dacht u van een hilarische Solex-tocht, waarbij u uw collega’s pas echt leert kennen? Bij ons kan het allemaal. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Wij begrijpen daarnaast als geen ander dat de kosten voor een bedrijfsfeest in Twente snel op kunnen lopen. Daarom bieden wij all-inclusive arrangementen aan. Dit is inclusief drank en een heerlijk buffet of barbecue. U kunt onze arrangementen ook zonder diner boeken. Wij nemen de praktische kant graag van u over en voorzien u bovendien van een aantal leuke, niet-alledaagse ideeën. De dag wordt een verrassing, maar qua prijs weet u waar u op kunt rekenen. Onze opties voor een personeelsfeest in Twente zijn al beschikbaar voor groepen met minimaal vijftien personen. Dankzij onze heldere offerte weet u direct waar u aan toe bent en kunt u de kosten eenvoudig in de hand houden. Maak daarom snel een afspraak, zodat wij u direct een passend aanbod kunnen geven.

Wij hebben een unieke scootmobielbaan

‘T Twents Kwartiertje is het adres voor feesten en partijen. Wij organiseren feesten, personeelsuitjes en tochten voor jong en oud. Het hele gezin is welkom bij ons, maar ook uw bedrijfsfeest regelen we graag tot in de puntjes voor u. Iedere zaal beschikt over een eigen overdekt terras, dat uitermate geschikt is om te barbecueën. Naast onze zalen kunt u gebruik maken van de speelhal. Hier kunt u verschillende spellen spelen, en hebben we hier onze unieke scootmobielbaan. Nergens anders vindt u een uitdagende baan om scootmobiel te rijden. Graag stellen we samen met u een programma samen dat bij uw groep past. Zo heeft u altijd een uniek uitje te pakken, waar u nooit de hoofdprijs voor zult betalen. U heeft bij ons namelijk altijd een all-inclusive prijs, waardoor u op voorhand al weet wat het u gaat kosten. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw uitje? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op twentskwartiertje.