Wilt u een rondreis door Indonesië individueel ondernemen?

Wanneer u een rondreis door Indonesië individueel wilt ondernemen, dan doet u er verstandig aan om een reisorganisatie in de arm te nemen, waar uw reis tot in de puntjes uitgestippeld kan worden. Een rondreis door Indonesië individueel ondernemen doet u namelijk niet zomaar. Er zijn allerlei zaken waar u rekening mee moet houden en daarom kunt u het beste Dari-Java inschakelen, zodat u goed voorbereid op reis gaat. Dari-Java is een organisatie die rondreizen door Indonesië mogelijk maakt in, zowel in groepsverband als een rondreis door Indonesië die individueel te ondernemen is. Dari-Java is gespecialiseerd in zogenaamde rootsreizen door Indonesië. Het gaat daarbij om het ontdekken van het land waar ouders en familieleden hebben gewoond of waar u zelf vandaan komt. Wanneer u een rondreis door Indonesië individueel wilt ondernemen, dan kunt u via de website dari-java veel informatie vinden over het bezoeken van:

  • Sumatra
  • Java
  • Bali
  • Kalimantan
  • Sulawesi
  • Sunda
  • Lombok

Ook de Molukken en Papua zijn op deze website terug te vinden en het is individueel ook mogelijk om een combinatie van de eilanden te maken, zodat u een prachtige reis door heel Indonesië, of door een voor u speciaal deel daarvan kunt ondernemen.

Een rondreis door Indonesië individueel ondernemen met Dari-Java

Dari-Java is gespecialiseerd in reizen naar en door Indonesië. Of u nu wel of niet vanwege uw roots naar Indonesië wilt afreizen, u bent hier altijd aan het juiste adres. De kennis van het land en de cultuur, samen met de vele jaren ervaring, zorgen ervoor dat u de best mogelijke reis kunt samenstellen voor uw rondreis door Indonesië die u individueel wilt gaan ondernemen. Reeds 15 jaar is Dari-Java actief in het organiseren van reizen en met veel succes, want elk jaar maken veel mensen weer gebruik van deze dienstverlening om naar dit prachtige land toe te gaan. Dari-Java heeft ook voor degene die een rondreis door Indonesië individueel willen ondernemen programma’s opgesteld die avontuurlijk zijn en waarbij u zelf het land op uw manier kunt ontdekken. U heeft daarbij een eigen chauffeur en/of gids tot uw beschikking, waardoor u zich goed kunt verplaatsen door het land en toch alle vrijheid heeft. Bijkomend voordeel is dat u met een gids de mooiste bezienswaardigheden ziet en niets van de bijzonderheden mist die u op uw reis kunt aantreffen. De hele reis is zo in te richten dat u alles op uw eigen tempo kunt verkennen. Het voordeel daarbij is dat u zich kunt richten op uw omgeving en dat uw chauffeur, die u in uw privéauto van bestemming naar bestemming brengt, ervoor zorgt dat u steeds veilig op elke locatie aankomt. Het verkeer in Indonesië vergt enige ervaring en kan soms lastig zijn voor mensen die niet gewend zijn daar te rijden. Wilt u uw rondreis door Indonesië individueel ondernemen, dan bent u al sterk op uzelf aangewezen en dan wilt u natuurlijk niets missen van de omgeving. U wilt echter ook geen gevaar lopen in het verkeer. Een privéauto met chauffeur is dan ook zeker aan te raden.

Uw verblijf tijdens uw individuele rondreis

Het aanbod van Dari-Java is zeer compleet, waarbij ook de mooiste en beste verblijfplaatsen zijn geselecteerd. Naast hotels is het mogelijk om te verblijven bij lokale families of in guesthouses, waardoor Indonesië in zijn meest pure vorm ervaren kan worden. Bij alle individuele rondreizen is naast de auto en chauffeur ook verblijf op basis van logies en ontbijt inbegrepen. Dit kan worden aangevuld met excursies, zodat de rondreis door Indonesië die u individueel gaat ondernemen een echt avontuur wordt.